Utleieboliger Utleieboliger Utleiebolider

Prosjekt Uteleieboliger for Rødøy kommune

Har du en drøm som du ønsker å realiser, enten det er tilbygg, nybygg eller hytte, så kan vi hjelpe deg. Det å skal bygge i dag og samtidig følge lovpålagte standarder kan være et uoverkommelig prosjekt i seg selv. Her er det vi kommer inn, vi hjelper deg fra ide til leveranse med din drøm. Vi har over 37 års erfaring i byggebransjen igjennom erfarne snekkere og nylærte fagarbeidere. Vi har egen rørlegger og egen våtromsavdeling i tillegg til en ellers velfylt butikk på Halsa- innenfor det meste av byggeteknisk utstyr, vedlikehold og godt humør attåt.

I vår prosjektavdeling kan vi bistå med søknad- og byggetegninger, vi kan kalkulere hele prosjektet til nøkkelferdig leveranse, enten om du vil vi skal gjøre alt eller om du ønsker å gjøre deler av prosjektet på egeninnsats.

Ta kontakt for en uforpliktende prat over en kopp kaffe, vi er her for deg.

Byggtorget

Vi er av 73 butikker fordelt over hele landet. Dette gjør oss til en betydelig aktør i det norske byggevaremarkedet.

Bademiljø

Vi er tilknyttet Bademiljøkjeden og har tilknyttet rørlegger og egen avdeling i butikk, med spennende produkter for våtrom.

Systemhus

Vi er tilknyttet Systemhus og deres unike byggekonsept som er gjennomprøvd og sikrer kvalitet og effektivitet i prosessene.