Stolte fagfolk

Foto: Edmund Ulsnæs, Mediehuset Framtia

En lærlingebedrift

Foto: Edmund Ulsnæs, Mediehuset Framtia

Kunnskapsrike medarbeidere

Foto: Edmund Ulsnæs, Mediehuset Framtia

Våre ansatte Lærlinger Fagfolk i butikken

Halsa Bygg AS, en moderne bedrift

Halsa Bygg AS, ble stiftet i 1988. Vi holder til midt i Halsa sentrum med våre 45 ansatte. Vi har egen butikk tilknyttet Byggtorget og Bademiljø og et velutrustet materiallager. Vårt foretak er samlet under en paraply, men vi er i praksis to avdelinger, butikk/lager og uteseksjonen.

Butikken

Vi er tilknyttet kjedene Byggtorget og Bademiljø. Dette gjør at vi har en velfyllt butikk som har det meste av verktøy, materialer og maling med både byggevarer og egen våtromsavdeling.

Våre ansatte har flere tiår med erfaring innenfor våtrom, VVS, byggevarer og verktøy. Er det noe du lurer på eller trenger hjelp til å planlegge, så hjelper vi deg.

Uteseksjonen

Entrepenørvirksomheten i Halsa Bygg holder høy aktivitet og vår målsetning er alltid kvalitet i alle ledd. Igjennom årenes løp har vi hatt mange forskjellige prosjekter, alt fra våtrom, hytter, eneboliger, større næringsbygg og kommunale bygg som barnehager og omsorgsboliger.

Vi har egen tegner og kalkulatører med lang erfaring, som kan bistå deg i prosjektering, utforming og prissetting av ditt prosjekt. Kom gjerne innom for en kopp kaffe og en prat, så ser vi om vi kan hjelpe deg.

Halsa Bygg AS er en lærebedrift og vi tar inn lærlinger innen våre fagfelt. Noen utfører praksistiden sin, mens andre gjennomfører Neso sin lærlingeskole hos oss.

Byggtorget

Vi er av 73 butikker fordelt over hele landet. Dette gjør oss til en betydelig aktør i det norske byggevaremarkedet.

Bademiljø

Vi er tilknyttet Bademiljøkjeden og har tilknyttet rørlegger og egen avdeling i butikk, med spennende produkter for våtrom.

Systemhus

Vi er tilknyttet Systemhus og deres unike byggekonsept som er gjennomprøvd og sikrer kvalitet og effektivitet i prosessene.